Wingården B & B ett mysigt boende på Värmlandsnäs

Wingården är ett litet mysigt B & B beläget på natursköna och rogivande värmlandsnäs och här är det soligast i hela skandinavien.

Med en fantastisk utsikt mot Vänern, lugna och rogivande omgivningar så är det ett perfekt ställe för övernattning på väg till eller från och blirett välkommet lugn i resandet. Här kan man sitta på framsidan och njuta av utsikt och solnedgången över Vänern.

Beläget 25 km från Säffle på Ekenäs vägen och cirka 3-4 timmar från Göteborg, Stockholm och Oslo med bil är det lättillgängligt och perfekt för cyklister och med härliga glidvägar för MC åkare.


Wingården B & B 

Du är välkommen att ströva runt i vår stora och lätt vildvuxna trädgård. Här kan du alltid hitta något som blommar bland den stora rikedomen av blommor, buskar och träd 

En perfekt trädgård och hemvist för traktens småfåglar och fjärilar att studera, lyssna på eller bara njuta av.

Du är välkommen att äta och plocka av allt som växer här bär, frukter och druvor.

Vill du bara göra ingenting så är någon av våra hängmattor perfekt, bara att krypa upp i, sluta ögonen och det enda som stör är fåglarnas sång. 

Wingården B & B öppnade 2018

2018 var ett framgångsrikt år och vi ser nu fram mot nästa säsong och önskar alla varmt välkomna hit för att njuta av denna natursköna och fridfulla platsen där solen nästan alltid skiner.

Bilden visar utsikten från framsidan mot Vänern och omgivande jordbruksmark. Magiskt att sitta här och spana solnedgången över Vänern med det fantastiska spektra av färger som blir då.

Det går utmärkt att vandra vägen ner mor Vänern, eller varför inte en joggingtur före frukost, eller sitt bara och njut av kaffet och kolla djurlivet som rör sig i markerna.


Copyright Wingarden B & B